Totale Badkamerrenovatie in en rond Antwerpen

Badkamerrenovaties zijn onze passie & specialiteit

Bij AquaSam begrijpen we dat een badkamerrenovatie veel meer is dan alleen het plaatsen van nieuwe tegels en sanitair. Het is een totaalbeleving die zorg en aandacht vereist van begin tot eind. Daarom bieden wij een totaalconcept dat je volledig ontzorgt tijdens elke stap van het proces. Ook de installatie van een compleet nieuwe badkamer in een nieuwe woning of ruwbouw is een kolfje naar onze hand.

Vanaf het moment dat je besluit uw badkamer te vernieuwen, staan wij voor je klaar. We beginnen met het zorgvuldig afbreken van uw oude badkamer, waarbij we ook zorgen voor het regelen van een afvalcontainer om alles netjes en efficiënt af te voeren. Onze planning is nauwkeurig en doordacht, zodat elk aspect van de renovatie soepel verloopt.

Onze expertise strekt zich uit van de initiële sloop tot de uiteindelijke afwerking. We zorgen ervoor dat alle technische aanpassingen vakkundig worden uitgevoerd, van loodgieterij tot elektriciteit. En na de plaatsing van jouw nieuwe badkamer, verzorgen we ook de nodige afwerkingen, zoals tegelwerk, om jouw oase van rust helemaal af te maken.

Bij AquaSam beheren we jouw project van A tot Z met ons eigen, vast team, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. We begrijpen het belang van zowel de grote lijnen als de kleine nuances in een renovatieproject. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zetten ons in om een ruimte te creëren die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar deze ook overtreft.

Hieronder een overzicht van de inhoud van onze ‘superplannen’.

1. Ontwerp en Planning

Voordat we de hamer zwaaien, begint onze saga met een nauwkeurige ontwerp- en planningsfase waarin jouw badkamerrenovatie in vastgelegd wordt. Bij AquaSam luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën en vertalen deze in een gedetailleerd en functioneel ontwerp. We kiezen samen met u de indeling, stijlen, kleurenschema’s, materialen en armaturen, zodat uw nieuwe badkamer niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

2. Loodgieterij

Een van de kernonderdelen van elke badkamerrenovatie is het loodgieterswerk. We zorgen ervoor dat alle leidingen, afvoeren en aansluitingen deskundig worden aangepast of vervangen. Dit doen we uiteraard niet met lood, wel met kwalitatieve materialen. Dit garandeert dat uw nieuwe sanitairvoorzieningen feilloos functioneren, zonder lekken of problemen, en dat voor meerdere generaties.

3. Elektriciteit

Een goed verlichte badkamer is uiteraard ook belangrijk. Daarom nemen we de elektriciteitswerken serieus. Of het nu gaat om het toevoegen van sfeerverlichting, het installeren van nieuwe stopcontacten en voorzien van infraroodverwarming: Wij zorgen voor een veilige en conforme elektrische installatie tijdens jouw badkamerrenovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de renovatiesector is elektriciteit geen bijkomstigheid voor ons, maar ons vak.

4. Ventilatie en verwarming

Goede ventilatie is cruciaal voor de gezondheid en duurzaamheid van jouw badkamer. We installeren effectieve ventilatiesystemen om vocht en schimmel te voorkomen, waardoor een frisse en schone lucht in uw badkamer behouden blijf. Infraroodverwarming, designradiatoren of een state-of-the-art warmtepomp? We kennen alle gangbare technieken, oud en nieuw. Dankzij regelmatige bijscholingen zijn we helemaal mee met de nieuwste trends.

5. Installatie van sanitair

De core business van Aquasam en het hart van elke badkamerrenovatie is de installatie van nieuwe sanitaire installaties. Of je nu droomt van een luxe jacuzzi, een ruime inloopdouche of een modern hangend toilet, wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van alle sanitairvoorzieningen. 

6. Tegelwerk en vloeren

Tegels bepalen de uitstraling van uw badkamer. Wij zijn perfectionisten als het om tegelwerk en vloeren gaat en zorgen voor een nauwkeurige en esthetische plaatsing van zowel wand- als vloertegels. We bieden een breed scala aan opties en zorgen ervoor dat het eindresultaat zowel mooi als duurzaam is. Mooie afgewerkte voegen zijn ons handelsmerk.

7. Schilderwerk

De finishing touch van elke badkamerrenovatie is het schilder- en decoratiewerk. We kiezen kleuren en afwerkingen die jouw ruimte complementeren en voegen indien gewenst decoratieve elementen toe om jouw badkamer een unieke uitstraling te geven.

8. Montage van accessoires

Van spiegels tot handdoekrekken, elk accessoire in jouw badkamer draagt bij aan de functionaliteit en esthetiek. Aquasam zorgt voor de zorgvuldige selectie en montage van alle accessoires, afgestemd op jouw stijl en behoeften.

9. Afvoer en schoonmaak

Na de badkamerrenovatie zorgen we voor een grondige schoonmaak en afvoer van alle restmaterialen. We laten jouw nieuwe badkamer blinkend en klaar voor gebruik achter, zodat je direct kunt genieten van jouw nieuwe oase van rust.

10. Kwaliteitscontrole en oplevering

Tot slot zorgen we voor een grondige kwaliteitscontrole en een gedetailleerde oplevering met jou. We lopen samen door de gerenoveerde ruimte om te garanderen dat alles naar wens is uitgevoerd en dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we verlaten het project pas als je een glimlach op jouw gezicht getoverd hebben.

Reactie badkamerrenovatie door Aquasam in Antwerpen
Doorsnee reactie op een badkamerrenovatie van Aquasam
Scroll naar boven