Waarom is AquaSam de beste keuze voor jouw badkamer in Antwerpen?

Van aannemer tot jouw adres voor een moderne badkamer in Antwerpen

Aquasam is opgericht door Sam Marzoli, een ervaren vakman uit het Antwerpse met meer dan 10 jaar ervaring in totale woningrenovaties, tijdens die projecten installeerde hij natuurlijk ook tal van sanitaire ruimtes, waar hij telkens veel voldoening uit haalde. Hij besloot om zijn passie en expertise te richten op een specifiek gebied: het verbouwen en vernieuwen van sanitair. Sam’s persoonlijke aanpak, zijn oog voor detail en zijn streven naar perfectie vormen het hart van zijn alter ego AquaSam, en het is deze unieke combinatie die hem echt onderscheidt van de rest.

 

Sam: de man achter Aquasam, de superheld voor een geslaagde badkamer in Antwerpen
Zaakvoerder Sam Marzoli
Bij AquaSam begrijpen we hoe belangrijk het is om een oase van rust en comfort in uw huis te hebben. Jouw badruimte is niet zomaar een ruimte – het is een plek waar u zich kunt voorbereiden op de uitdagingen van de dag, of een plek waar u kunt ontspannen na een lange dag, een veilige ruimte waar u tot zichzelf kan komen. Met dat in het achterhoofd, streven wij ernaar om van elke badruimte een unieke, persoonlijke en moderne ruimte te maken die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Onze diensten omvatten alles, van kleine aanpassingen tot volledige renovaties. En het leveren van hoogwaardig werk is onze missie. We benaderen elk project met een frisse blik en een open geest, klaar om uw visie tot leven te brengen.

We zijn trots om onze diensten aan te bieden aan de inwoners van Antwerpen en omgeving. Onze toewijding aan klanttevredenheidkwaliteit en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor uw volgende badkamerrenovatieproject.

Aquasam kijkt ernaar uit om met jou samen te werken aan het creëren van de badkamer van uw dromen. Voor sommige projecten werkt Aquasam samen met twee vaste collega’s. Dankzij hun jarenlange samenwerking zijn ze perfect op elkaar afgestemd.

Scroll naar boven